دسترسی نمایندگان مجلس به تلفن همراه ممنوع شد مصوبه ویژه مجلس برای مهاجرت معکوس نخبگان ایرانی معاون امنیتی استاندار خراسان رضوی: مرز باید بستر گفت‌و‌گو، تعامل و تصویرسازی مثبت از ایران در سطح منطقه باشد رهبر کره شمالی وعده پیروزی در نبرد ضد آمریکایی داد اختلاف‌نظر در بهارستان درباره همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مشاور مقام معظم رهبری: طرح «دالان زنگزور»، تهدیدی برای وحدت ملی و تمامیت ارضی ایران است موافقت مجلس با دوفوریت لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی ویتکاف: می‌خواهم در دوره ترامپ به صلحی پایدار در خاورمیانه برسم وزیر امور خارجه آمریکا: مذاکرات با ایران به مسیر خود باز خواهد گشت تأکید قالیباف بر استمرار اعطای بموقع کالابرگ | رفع بهنگام ناترازی انرژی می‌تواند محرک قدرتمند اقتصاد کشور باشد حمله ارتش رژیم اسرائیل به کشتی «حنظله» هلاکت یک نظامی اسرائیلی در غزه بر اثر شدت جراحات جلیلی: رسالت دیپلمات‌های ما کاهش سرمایه‌های کشور نیست پزشکیان: حضور زنان، فرصت نو برای ایران است راه حل منازعه دیرینه پاکستان و افغانستان از نظر سیاستمدار آمریکایی هشدار مشاور رهبر انقلاب درباره نقشه‌های تجزیه‌طلبانه دشمنان با پوشش اقتصادی سردار ابن الرضا، جانشین وزیر دفاع شد یک اسرائیلی در انفجار اتوبوس در تل‌آویو به هلاکت رسید (۴ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ مدعی آتش‌بس فوری بین تایلند و کامبوج شد تهدید دوباره ایران از سوی تروئیکای اروپایی قبایل متحد جولانی به جنوب غرب سویدا حمله کردند سردار رادان با خانواده شهید شادمانی دیدار کرد فیدان خطاب به عراقچی: ترکیه خانه شماست برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان (۴ مرداد ۱۴۰۴) مرصادی دیگر علیه نفوذ و نفاق! واکنش مولوی عبدالحمید به حمله تروریستی به اداره کل دادگستری زاهدان جزئیاتی تازه از دیدار مقامات سوریه با رژیم صهیونیستی در فرانسه
سرخط خبرها

چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ

  • کد خبر: ۳۲۵۷۷۲
  • ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۲
چین ۱۸ شرکت آمریکایی را تحریم کرد| پاسخ به جنگ اقتصادی ترامپ
دولت چین اعلام کرد که در واکنش به تشدید فشار‌های اقتصادی از سوی آمریکا، مجموعا ۱۸ شرکت آمریکایی جدید را به فهرست تحریم‌ها و محدودیت‌های خود اضافه می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بازرگانی چین امروز (چهارشنبه) محدودیت‌هایی را علیه بیش از ۱۲ شرکت دفاعی آمریکایی اعمال کرد.

این اقدام پس از آن صورت گرفت که «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا تهدید خود مبنی بر اعمال تعرفه ۵۰ درصدی جدید بر واردات کالا‌های چینی را اجرایی کرد.

بر اساس بیانیه‌های وزارت بازرگانی چین، پکن ۱۲ شرکت آمریکایی را به فهرست کنترل خود افزود؛ فهرستی که صادرات اقلام دارای کاربری دومنظوره (غیرنظامی و نظامی) را ممنوع می‌سازد. همچنین ۶ شرکت دیگر به فهرست «نهاد‌های غیرقابل اعتماد» اضافه شدند؛ فهرستی که به چین اجازه می‌دهد اقدامات تنبیهی علیه نهاد‌های خارجی اتخاذ کند.

چین همچنین اعلام کرد که تعرفه‌های خود بر کالا‌های آمریکایی را ۵۰ درصد دیگر افزایش خواهد داد. این رقم به افزایش ۳۴ درصدی قبلی که قرار است از روز پنج‌شنبه اعمال شود، افزوده شده و مجموع تعرفه‌های اضافی بر واردات از آمریکا را به ۸۴ درصد می‌رساند.

این دور جدید از محدودیت‌های تجاری، که از روز پنج‌شنبه اجرایی می‌شود، عمدتاً شرکت‌های آمریکایی طرف قرارداد با وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) و دیگر نهاد‌های فدرال را هدف قرار داده است. این اقدام در ادامه مجازات حدود ۶۰ شرکت آمریکایی است که پکن پیش‌تر به دلیل تعرفه‌های اعمال‌شده از سوی ترامپ، آنها را تحریم کرده بود.

در مورد فهرست نهاد‌های غیرقابل اعتماد، پکن اعلام کرد که ۶ شرکت آمریکایی به دلیل فروش سلاح یا همکاری نظامی با تایوان به این فهرست اضافه شده‌اند و از هرگونه فعالیت وارداتی و صادراتی مرتبط با چین و نیز سرمایه‌گذاری در این کشور منع شده‌اند.

وزارت بازرگانی چین در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در سال‌های اخیر، این شش شرکت، از جمله Shield AI و شرکت Sierra Nevada، به‌شدت حاکمیت، امنیت و منافع توسعه چین را به خطر انداخته‌اند.»

شرکت Shield AI مستقر در کالیفرنیا در زمینه ساخت هواگرد‌های مجهز به هوش مصنوعی فعالیت دارد و تمرکز ویژه‌ای بر پهپاد‌های نظامی دارد. شرکت Sierra Nevada نیز، که پیمانکار دیرینه پنتاگون و ناسا است، سال گذشته برای تبدیل یک ناوگان جت‌های تجاری به هواپیما‌های جاسوسی پیشرفته توسط ارتش آمریکا انتخاب شد.

اگرچه طبق بررسی رویترز از سوابق شرکتی، بسیاری از این شرکت‌ها فعالیت چندانی در چین ندارند، اما این محدودیت‌ها می‌توانند زنجیره تأمین آنها را مختل کنند.

برای مثال، شرکت آمریکایی Skydio که در حوزه تولید پهپاد فعالیت می‌کند، پس از آن‌که در اکتبر گذشته به‌دلیل فروش تسلیحات به تایوان از سوی چین تحریم شد، به‌سرعت با قطع عرضه باتری مواجه شد.

با این‌حال، هم‌زمان با واکنش تلافی‌جویانه پکن به تعرفه‌های ترامپ و هدف قرار دادن واردات و شرکت‌های آمریکایی، دولت چین در پیام‌های عمومی خود تلاش کرده تا به شرکت‌های خارجی فعال در چین یا متقاضی سرمایه‌گذاری در این کشور، اطمینان خاطر بدهد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->